Boot naar Tabarca

UitgaanReacties (7)6575

logoboot

Boot naar Tabarca

Als je in Torrevieja bent, dan kun je de boot naar het eiland Tabarca nemen. Het bedrijf Marítimas uit de Spaanse stad Torrevieja organiseert al jaren boottrips naar dit eiland. Het is leuk om een tocht met de boot te maken en daarna de dag op het eiland door te brengen. Je kunt er een bedje huren op het strand en je kunt de zee in, let wel op dat je waterschoenen meeneemt want het strand heeft kiezels. Tijdens de reis kun je genieten van het mooie uitzicht en ook is het mogelijk om wat te drinken. Er bestaat een kans dat je tijdens de boottocht dolfijnen tegenkomt, maar dit is afhankelijk van de tijd van het jaar. Helemaal onderin de boot is er een stuk doorzichtig, dus is het mogelijk om (als het “raam” zuiver is) onder water te kijken. Het eiland Tabarca is niet zo heel erg groot dus je kunt het helemaal rond wandelen. Er is tenminste één erg goed restaurant waar je bijzonder goed kunt eten. Uiteraard staat het vrij om zelf eten mee te nemen. Ga vóór vertrek even kijken in de haven om de juiste vertrektijden en prijzen te zien. Dit kan per seizoen variëren. In de zomer zijn er vaak 2 tochten en in de winter i.v.m. het weer misschien maar één.

Contactgegevens:

Ligplaats: Haven van Torrevieja
Info en vertrek: Infobalie haven Torrevieja
Tel: 966 70 21 22-669 41 22 33

Pin It

Gerelateerde berichten

7 Reacties op Boot naar Tabarca

 1. Roya schreef:

  Graag zou ik samen met mijn gezin naar het eilandje Tabarca willen, wij zijn 5 personen, wat zal ons ongeveer het boot reisje kosten.
  Kan ik in de Have van Torrevieja om instappen.
  Met vriendelijke groeten,
  Roya

  • admin schreef:

   Beste Roya,

   De prijzen verschillen per seizoen.
   Op dit moment kosten volwassenen € 22,00 en kinderen van 5 tot 10 jaar €15,00.
   Het beste kun je direct een kaartje kopen aan het loket.
   Net net voor de boot vertrekt maar de dag van tevoren wanneer er geen lange rij staat.

   Groeten Jacky Ottenheijm
   http://www.torrevieja.nl

 2. samira schreef:

  Is er morgen plaats op de boot voor 2 volwassenen en 1 kind van 11 jr? Wat zijn de kosten en hoe lang duurt de overtocht?vr gr, samira

 3. Michel schreef:

  Wij gaan 16 maart naar Torrevieja. Kunnen we dan al naar Tabarca? Ik lees overal dat de overtocht pas in April begint is dit juist?

 4. Bhoelai schreef:

  Wij komen iop 24juli in torrevieja aan
  En zijn met 3volwasseme en 2kinderen
  Wat zijn de prijzen
  En data’

  Vg mbhoelai

  • jotten schreef:

   U kunt zich melden of alvast een kijkje nemen in de haven van Torrevieja. Daar staat een bord met prijzen en dagen waarop het schip naar Tabarca vertrekt.
   Veel plezier !!

 5. Annelies schreef:

  We zijn met 3 volwassenen, we zijn in torrevieja vanaf 21 augustus zijn er dan nog boottrips? Het lijkt me een geweldige activiteit dus zou het echt willen doen!

  Vriendelijke groeten Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *