Gambas a la plancha

ReceptenReacties (0)2604

4 grote gambas per persoon
zout, peper
2 e.l. citroensap
50 gr. olijven
3 tenen knoflook
1 spaans pepertje
1/8 l. olijfolie
1/2 bosje peterselie
citroen.

De garnalen pellen niet nodig.
Knoflook snipperen.
Zaden uit pepertje halen en in ringetjes snijden.
De olie verhitten. Pepertje en knoflook toevoegen.
Zodra de knoflook verkleurt, het vuur hoog zetten en gamba’s toevoegen
Pan goed blijven omschudden en vier minuten aanhouden tot gaar.
Gambas overdoen op bordjes en garneren met peterselie en grote punten citroen.

Zet er per persoon een bakje lauw water met citroen bij om de vette vingers schoon te kunnen maken.

Pin It

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *