Real Club Náutico Torrevieja

Cultuur, UitgaanReacties (0)2013

De gedachte bij het oprichten van deze Yachtclub was een plek creëren waar watersporters en bezoekers van Torrevieja een warm welkom zouden krijgen.  Al sinds de opening in 1966 is dit dan ook het geval en al meer dan 1900 leden hebben zich bij ons aangemeld en een warm welkom ontvangen en we hopen dan ook van harte dat uw bezoek aan de Royal Sailing Club als een warme deken voelt, ondanks het feit dat het in Torrevieja over het hele jaar gemeten nooit minder dan 15 graden wordt en dekens het grootste gedeelte van het jaar overbodig zijn.

Onze doelgroep

We beschikken over een moderne faciliteit met 570 ligplaatsen, uitgerust met het beste systeem voor management, veiligheid en milieu.  Onze systemen voldoen aan de eisen van de beste Europese organisaties. Wij zijn een goed georganiseerde club die onze gebruikers en bezoekers toegang geeft tot een haven en een hoofdkantoor met een hecht familiegevoel. Bij ons voelt iedereen zich thuis, zowel de families, de navigators als onze medewerkers.

De zee is van ons

Wij hebben als club reeds meerdere sportieve prestaties neergezet. We hebben meegedaan aan diverse wereld- en Europese kampioenschappen. We beschikken over atleten die meedoen bij het nationale of Olympische team en hebben talrijke gouden medailles gewonnen in de kampioenschappen van Spanje. De belangrijkste pijlers van onze sportieve club zijn het zeilen, roeien en vissen.

We beschikken over twee scholen, waar we het zeilen en roeien aan onze studenten weg leren. Een studie navigeren behoort ook tot de opleidingen die wij geven aan jong en oud, kortom aan iedereen die er interesse in heeft.

Onze club is open voor iedereen, niet alleen voor leden. Leden hebben weliswaar een aantal extra privileges, maar we hebben verschillende samenwerkingsprogramma’s voor universitaire studenten, scholieren en cursisten.

De bijzondere charme

Even weg van het alledaagse, geen onpersoonlijke jachthaven maar juist een haven waar persoonlijke aandacht voor onze leden en hun families bovenaan staat. Dat is onze club. Sensatie delen met andere mensen, dat is wat ons drijft. Helemaal weg van de drukte en genieten van de vrije tijd met vrienden en in een andere wereld leven. Deze beleving willen wij u geven.

Onze wens

Dit is wat wij u als gewaardeerde bezoeker of lid willen meegeven. Het gevoel dat u in de watten wordt gelegd door ons en voor 300% kunt genieten van alles wat we te bieden hebben op watersport gebied.

U bent van harte welkom.

Pin It

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *